OM COPYDATAVORES VISION

Copydata og vores samarbejdspartnere er aktive parter i udviklingen af den moderne og avancerede kontormaskineteknologi. En udvikling der, i stigende tempo, fortsætter fremover. Kontormaskine-teknologien bevæger sig mod mere sofistikeret kommunikation, hvor kopimaskiner, telefax, printere og scan-løsninger samles i en kontormaskine, der løser alle behov. Copydata har allerede taget hul på en ny digital strategi.

Visionerne for fremtiden vil gå i retning af at anvende produkter, der samtidig er mere miljøvenlige med lavere strømforbrug og højere genanvendelighed, og som kan kobles op til computere og netværksløsninger. For at Copydata får succes i introduktionen af førnævnte teknologi, investeres mange ressourcer i såvel den tekniske, som den analytiske træning af personalet, så kunderne får tilbudt den rigtige løsning.VORES MISSION

Vores mission er, fortsat at være de bedste indenfor vores kerneydelser. Vi er stolte af vores professionalisme og evne til at rådgive vores kunder på en måde, som de får størst udbytte af – og ikke så meget at fokusere hvad vi kan tjene flest penge på.

Denne måde at tænke på, har givet os den position vi har på markedet idag og det er den position, der yderligere skal styrkes igennem vores samlede kundetilfredshed og vores høje moral.


Kenneth Giese

Kenneth Giese

Adm. Direktør | CEO
Jesper Andersen

Jesper Andersen

Servicetekniker
Claus Grønborg

Claus Grønborg

Karsten M. Jensen

Karsten M. Jensen

Servicechef
Morten Stig Larsen

Morten Stig Larsen

Økonomi Chef
Thomas Holmberg

Thomas Holmberg

Key Account Manager
Helle Olsen

Helle Olsen

Cheftekniker
Jette Hinge Kristensen

Jette Hinge Kristensen

Servicekoordinator
Dimitri

Dimitri

Lager & Logistik